Manžel sa vyhrážal smrťou manželke. Bodol dvoch Prešovčanov. Policajná akcia v Snine

11.10.2008 Celý región

Manžel sa vyhrážal smrťou manželke: Sabinovskí policajti obvinili včera z prečinu nebezpečného vyhrážania 56 ročného muža.
Na policajnú linku 158 oznámila včera v čase okolo 23:00 h 54 ročná Sabinovčanka, že sa jej smrťou vyhráža manžel. Okrem slovných vyhrážok jej priložil k telu predmet, ktorý sa nápadne podobal na pištoľ a povedal jej, že ju zastrelí aj keď pôjde sedieť. Týmto svojim konaním vzbudil u manželky dôvodnú obavu o život a zdravie, preto privolala políciu. K zraneniu ženy nedošlo.

Bodol dvoch Prešovčanov:
V Prešove na Ulici 17. novembra bodol včera večer dvoch mladíkov doposiaľ neznámy páchateľ.
K incidentu došlo v čase okolo 22:30 h na chodníku pred jedným z vchodov do bytovky. Tu stáli dvaja mladí Prešovčania, ktorých fyzicky napadol neznámy páchateľ. Tento bez predchádzajúcej hádky nezisteným predmetom bodol najprv nad pravú kľúčnu kosť 18 ročného mladíka. Bodnutím mu spôsobil ranu hlbokú približne 1,5 cm. Keď po bodnutí spadol na zem, bodol následne do oka 21 ročného mladíka, ktorý stál vedľa neho. Polícia začala v prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin výtržníctva a prečin ublíženia na zdraví.

Policajná akcia v Snine:
Polícia v noci zo včera na dnes vykonala v Snine preventívno – bezpečnostnú akciu.
Policajti sa zamerali na prípady trestnej činnosti motivovanej rasovou, národnostnou a inou neznášanlivosťou, alebo páchanej priaznivcami extrémistických skupín a organizovanej kriminality, prejavom rasizmu, extrémizmu a xenofóbie, ale aj inej závažnej trestnej činnosti. Počas akcie skontrolovali policajti 146 osôb, 21 motorových vozidiel ako aj vytypované objekty. Pri kontrole boli zistené 4 priestupky na úseku ochrany pred alkoholizmom a inými toxikomániami, 3 priestupky proti verejnému poriadku a dva priestupky v cestnej premávke. Okrem toho policajti predviedli na obvodné oddelenie policajného zboru 3 osoby, voči ktorým boli použité aj donucovacie prostriedky v zmysle zákona o PZ. K ublíženiu na zdraví nedošlo.
 

Vyberte región